Solbriller med & uden læsefelt fra Clic

Solbriller med magnetlukning, nakkebøjle og med/uden styrke - læsefelt

Vi er ved at tilføje nye solbriller til vore sortiment. I øjeblikket har vi nedenstående modeller. De to øverste har læsefelt med styrke: 1.5 - 2 - 2.5
Vores solbriller benyttes af mange der er aktive i naturen. Sejlsportsfolk, kajakroere, lystfiskere, surfere, golfspillere og mange andre sportsfolk. Den smarte nakkebøjle gør Clic solbrillerne til et oplagt valg, når du er aktiv i naturen.

Solbriller – med styrke (læsefelt) Pris: 1050 kr.

Solbriller – UDEN styrke (læsefelt) Pris: 815 - 525 kr.

Sports Solbriller – Leveres med 2 sæt glas i farverne grå og blå Pris: 795 kr.

Solbrillernes glas er er CE certificeret og absorberer 100% solens UVA-og UVB-stråler. Brillernes "stabilitet på ansigtet er testet i vindtunnel, for at sikre at de bliver på under sportsudøvelse.

Hvornår skal jeg bruge solbriller

OptikerForeningen har skrevet en fin forklaring her, på hvornår det er vigtigt at bruge sin solbrille. Måske lidt overraskende for mange er konklusionen, at for øjnenes skyld, er det morgen og formmiddags solen, der er den farligste. Her tidlig på dag er vinklen fra solen ind i øjet mere direkte og dermed mere skadeligt.
De opfordre også til, at man benytter brilleglas, der beskytter 100% mod UVA- og UVB-stråler og som er CE-mærket, hvilket alle er gældende for alle vores modeller!