CliC Medical - beskyttelsesbrille til medicinalindustrien. Udviklet til læger, tandlæger, klinikassistenter og andet sundhedspersonale

Antistatiske, dug- og ridsefrie polykarbonat linser uden styrke

Produkt: CliC Medical

525,00 kr.
Beskyttelses brille til medicinalindustrienØjenbeskyttelse til sundhedspersonalebeskyttelsesbriller til sundhedspersoner

CliC Medical er udstyret med antistatiske, dug- og ridsefrie polykarbonat linser af optisk høj kvalitet – selvfølgelig med UV-beskyttelse.
CliC Medical blev udviklet i samarbejde med akutlægen Jacqueline Nemer, MD.

Dr.
Nemer har arbejdet i akutmedicin internationalt gennem mange år, og hun har behandlet utallige sundhedsarbejdere for stænk i øjnene fra blod og andet biorisici.
Hun satte sig for at beskytte disse kollegaer fra at blive patienter selv. "De fleste øjestænk kan undgås, hvis der anvendes passende øjenbeskyttelse."

Brillen er målrette til læger, tandlæger og klinikassistenter og andet sundhedspersonale, der har behov for, at beskytte øjenene under det daglige arbejde.
Brillen er en beskyttelsesbrille og derfor uden styrke.
CliC Medical henvender sig hovedsageligt til sundhedspersoner i medicinalindustrien.CliC Medical er enten i brug eller hænger behageligt omkring din hals, hvor den ikke er i vejen under arbejdet.

Ved købe af større partier af CliC Medical, er du velkommen til at henvende dig direkte til os på mail info@clicproducts.dk eller telefon 3095 1755